breathingwellnessdr.com

Hódmezővásárhely Szavazás 2018

Arra a felvetésre, hogy Vásárhelyen még mindig Márki-Zay Péter a polgármester, azt felelte Lázár, hogy "el kell érjük, hogy vége szakadjon a városunkat megosztó polgárháborúnak. " Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban -- hirdetés -- -- hirdetés --

Tények - Választási csalásra buzdít Márki-Zay Péter

Az orosz – ukrán háború hírére nemcsak a menekültek számára született hatalmas összefogás Szegeden és környékén, hanem sokan gyűjtésbe kezdtek azért, hogy segítsék a fegyveres konfliktus miatt bajbajutott állatokat is. Hódmezővásárhelyen is sok állatbarát megmozdult a jó ügyért, azonban a történet nem várt fordulatot vett: a csapat, amely magára vállalta, hogy kijuttatja a határon túlra az összegyűlt felajánlásokat, nem teljesítette az ígéretét, az adományok általuk soha nem értek célba. ÁGI VÁLLALTA MAGÁRA A GYŰJTÉS KOORDINÁLÁSÁT, EGY MÁSIK CSAPAT PEDIG AZ ADOMÁNYOK ELSZÁLLÍTÁSÁT A háború hírére még február végén hódmezővásárhelyi állatbarátok szerveztek egy nagyobb gyűjtést az ukrajnai konfliktus miatt bajbajutott állatok megsegítésére. A Facebook-on közzétett poszt szerint az egyik helyi állatbarát, Ági vállalta magára a gyűjtés koordinálását, hozzá futottak be a felajánlások és ő szállította el azokat ahhoz a csapathoz, akik magukra vállalták a nem kis számú adományok célba juttatását az ukrán határon túlra.

2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám Lázár János meggyőző fölénnyel, közel hétezer szavazattal verte meg Márki-Zay Pétert a Csongrád-Csanád 04-es egyéni választókerületben az adatok 99, 08 százalékos feldolgozottsága mellett. A fideszes politikus pár napja a adott nagyinterjút, abban többek között azt magyarázta, hogy a választás napján este 10 órára ellenfele, Márki-Zay "politikai hulla" lesz. A Márki-Zay Péterre vonatkozó jóslat bevált, ugyanis az egyesült ellenzék nem tudta megnyerni a választást, helyette a Fidesznek lett újabb kétharmada, ráadásul jelen állás szerint a négy évvel ezelőtt 133 mandátum helyett 2022-ben 135 mandátumot nyertek el. A ennek apropóján készített újabb interjút a vásárhelyi fideszes politikussal, aki az első kérdésre – hogy mit fog kezdeni a példátlan legitimációval, amit a választási eredménye adott – azt felelte, hogy lezárom a Hódmezővásárhelyet négy éve sújtó polgárháborús időszakot.

Most viszont már tilos mobiltelefont használniuk (maguknál tarthatják, de nem használhatják), tehát csak akkor tudnak telefonálni, ha kimennek. "Böngészi, megjegyez tíz nevet, aztán kimegy telefonálni. Ilyenkor a delegáltnak fel kell szólítania, hogy ne tegye, ha rendszeresen csinálja, jegyzőkönyvet kell fölvenni" – mondja a momentumos kampányfőnök. Egy másik körzet ellenzéki kampányfőnöke is arról biztosított, hogy ők ilyet nem csinálnak, már csak azért sem, mert a delegált számlálóbiztosok döntő része civil, akik csak kényszerből szerepelnek jelölőszervezet delegáltjaként. Hiába jelezte ugyanis az EBESZ már 2018-ban kiemelt ajánlásai között, hogy lehetővé kellene tenni a civil kontrollt a választási eljárás ellenőrzése során, az Országgyűlés – más ajánlásokhoz hasonlóan – ezt sem teljesítette. Így a több tízezer civil ellenzéki delegáltként tud csak részt venni a szavazatszámláló bizottságok munkájában.

  • Tények - Választási csalásra buzdít Márki-Zay Péter
  • Mila kunis magyar hangja
  • Hódmezővásárhely szavazás 2012.html

A legpasszívabb ciklusát zárja tavasszal Lázár János – hodpress.hu

hódmezővásárhely szavazás 2018 original

Alacsonyabb az országos részvétel, mint 2018-ban volt. Délelőtt a falvak inkább mutattak magasabb részvételi számokat, ami a Fidesz-mozgósítás sikerét jelezhette, délután egyre már jönnek föl a hagyományosan később meginduló városok is. A falvakban még most is kisebb a különbség 2018-hoz képest, mint bármely más településtípuson. Budapesten is ott kiugró a részvétel, ahol a Fidesz nyerési esélyt látott. Az országos részvétel délután egykor negyven százalék volt, 2018-ban 42, 3. Idén délelőtt 11-kor Budapesten még valamivel alacsonyabb volt az országosnál a részvétel, egykor már magasabb, 42, 7 százalék. Az országos részvételi adatokból nem lehet az eredményre következtetni. Az a közkeletű állítás, hogy a magas részvétel az ellenzéknek kedvez, 2018-ban látványosan megdőlt. Akkor a délelőtti magas számokból sokan már hatalmas ellenzéki győzelmet vizionáltak, aztán kiderült, hogy a Fidesz mozgósítása volt ilyen sikeres. (Ennek ellenére egy háttérbeszélgetésen az egyesült ellenzék kampányfőnöke két hete azt állította, hogy hetven százalék fölötti részvétel az ellenzéknek kedvez. )

Szabadságvesztéssel sújtható bűncselekményre biztatta választóit Márki-Zay Péter Három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, választás rendje elleni bűncselekményre biztatta londoni hallgatóságát Márki-Zay Péter, amikor azt javasolta nekik, hogy fiktív lakcímet feltüntetve szavazzanak – mondta a Magyar Nemzetnek ifjabb Lomnici Zoltán. A Századvég jogi szakértője szerint Hódmezővásárhely polgármestere felsorakozott abba a politikusbűnözői körbe, ahol már nem számít sem a törvény, sem a rend, és a hatalom gátlástalan megszerzésének célja szentesít bármilyen alantas eszközt. A lapnak ifjabb Lomnici Zoltán kifejtette, hogy a büntető törvénykönyv 350. §-a szerinti választás rendje elleni bűncselekménynek az egyik elkövetési formájának minősül, ha valaki jogosultság nélkül, fiktív lakcímet feltüntetve szavaz. Ha valaki a vonatkozó, három évig terjedő szabadságvesztéssel szankcionált bűntett elkövetésére felhív, a 14. §-a szerint felbujtónak minősül Márki-Zay Péter, aki sajtóbeszámolók szerint Londonban arra kérte a lakcímmel nem rendelkező magyarokat: ha tehetik, jelentkezzenek be egy-egy billegő körzetbe, ugyanis a 2018-as eredmények alapján idén akár három mandátum is múlhat a külföldi szavazatokon.